RKDVC JO8-2 scoort erop los tegen Were Di

RKDVC JO8-2
Were Di JO8-3
09-09-2023
15-4

De eerste winst van het seizoen is binnen voor RKDVC JO8-2. De thuiswedstrijd tegen Were Di eindigde zaterdag in een ruime overwinning: 15-4.

RKDVC JO8-2 was het seizoen vorige week goed begonnen met een knap gelijkspel tegen WSC (5-5). Dit keer was Guilherme er helaas niet bij, maar in plaats daarvan deden met Floris en Liam twee andere toppers mee.

Tegen Were Di zette JO8-2 de goede lijn van vorige week door. Mika knalde snel de 1-0 binnen, daarna maakte Steven er twee. De tweede goal van Steven was een echt teamdoelpunt. De bal kwam op links bij Elijah, zijn perfecte voorzet werd in 1 keer binnengeknald door Steven. Hierna drukte RKDVC goed door en Floris, Liam en Elijah (2x) maakten voor de rust ook nog doelpunten. En omdat Thies in het zonnetje prima stond te keepen en bijna alles tegenhield, was het halverwege al 7-1 voor RKDVC.

Na de rust mocht Were Di met een mannetje meer spelen, maar het krachtsverschil was nog steeds groot. De sterk spelende Floris maakte nog twee mooie doelpunten en ook Tygo en Liam pikten na rust hun goaltjes weer mee. De wedstrijd eindigde in 15-4 voor RKDVC.

Al met al weer een knappe wedstrijd van RKDVC JO8-2. De tegenstander was misschien wat minder, maar vooral in de eerste helft werd er door RKDVC heel goed overgespeeld en werden er mooie doelpunten gemaakt. Na de rust ging iedereen iets meer voor eigen succes, maar met zo'n voorsprong is dat ook niet erg. Hartstikke leuk dat iedereen weer zo lekker gevoetbald heeft, op naar volgende week! Dan gaan we op bezoek bij NEO in Waalwijk.

Uitslag: 15-4 (ruststand 7-1)
Keeper eerste helft: Thies
Keeper tweede helft: Elijah

Doelpunten RKDVC: Liam (4), Floris (3), Elijah (2), Tygo (2), Mika (2) en Steven (2)