Mooie overwinning voor sterk JO8-2

www.rkdvc.nl
RKDVC JO8-2
NEO'25 JO8-1
25-11-2023
4-0

Vrijdagavond laat had JO8-2 in de kantine van RKDVC een ontmoeting gehad met Sinterklaas. Dat bleek inspirerend, want de volgende ochtend was iedereen in topvorm. De thuiswedstrijd tegen NEO '25 eindigde in een klinkende 4-0 overwinning.

RKDVC en NEO waren in het eerste deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. In de eerste tien minuten ging het spel op en neer en waren beide teams met gevaarlijke schoten dicht bij een doelpunt. Maar tijdens de eerste drinkpauze was de stand nog 0-0.

Daarna trok RKDVC de wedstrijd naar zich toe. Keeper Elijah trapte ver uit en bereikte Daley, die goed zijn lichaam gebruikte. Hij schudde een verdediger af en knalde de bal goed binnen. Even later gebeurde bijna hetzelfde: weer wist Elijah met een verre uitrap een speler voorin te bereiken. Dit keer kon Guilherme op goal schieten. Zijn schot werd nog tegengehouden door de keeper van NEO, maar Daley lette goed op en tikte de rebound binnen.

Achterin hielden Tygo en Mika de boel goed dicht, waardoor de ruststand 2-0 was. Na de pauze ging Daley keepen en kwam Elijah in de spits te staan. Thies en Steven kwamen achterin te staan en ruilden van plek met Tygo en Mika.

RKDVC drukte meteen door en besliste de wedstrijd snel. Na een prima dieptepass van Steven kreeg Guilherme de bal bij Elijah, die keurig raak schoot. Even later prikte Elijah, opnieuw na goed werk van Guy, ook de 4-0 binnen.

Ook na deze vierde goal bleek RKDVC goed voetballen. Tygo leek zijn sterke wedstrijd nog te bekronen met een doelpunt, maar hij schoot twee keer net naast. En omdat Daley goed stond te keepen en iedereen verdedigend keihard bleef werken, lukte het RKDVC om voor het eerst dit seizoen de nul te houden. Een knappe prestatie van het hele team!

Uitslag: 4-0

Doelpunten RKDVC: Daley (2) en Elijah (2)
Keeper eerste helft: Elijah
Keeper tweede helft: Daley
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven