RKDVC Jo8-1 werkt hard maar wordt niet beloond

RKDVC JO8-1
SSC'55 JO8-1
09-12-2023
1-5

Na de overwinning van vorige weer had RKDVC er vandaag zin in om wederom een goed resultaat neer te zetten. Direct vanaf de aftrap stormde RKDVC naar voren wat resulteerde in een paar goede kansen die er helaas niet in gingen. SSC kwam gaande de 1e helft er wat beter in en ook zij krijgen hun kansen. Na een redding van Liam, schopte hij de bal ver naar voren richting Yagiz Efe die alleen voor de keeper kwam. Na 2x keer hooghouden had hij die bal goed onder controle en schoot de bal in het doel. 1-0
Na de 1-0 was SSC duidelijk de betere partij maar RKDVC bleef knokken om iedere bal. Mauk, Tijmen en Xavi probeerden alle ballen tegen te houden en mocht dit niet lukken was daar altijd nog Liam die als keeper de bal tegen kon houden. Yagiz Efe en Samuel maakte meters als middenvelders en Yannick probeerde voorin gevaar te stichten. Helaas lukte het SSC voor de rust om 4 keer te scoren waardoor het 1-4 stond.

In de 2e helft was SSC ook weer de betere op het veld, ondanks de goede inzet van RKDVC. In de laatste fase van de wedstrijd zijn we nog alles-of-niets gaan spelen door Xavi in de aanval te zetten en Mauk in z’n eentje in de verdediging. Mauk stond zijn mannetje maar helaas konden we geen doelpunt meer maken. SSC wel waardoor de einstand 1-5 was. Een goede wedstrijd van RKDVC ondanks de nederlaag!