03-09-2011
18-0

Scheidsrechter:   Dollekens, KH
Het was weer zaterdag en stond OJC Rosmalen op de planning.
We begonnen met onze enige echte altijd dezelfde warming-up die we als gewoonlijk gewoon goed deden. De wedstrijd begon. We stonden allemaal goed en waren klaar om te gaan voetballen.
We trapten af en begonnen goed. Dat was te merken, want na nog geen minuut, was er door Sanne gescoord door goed samenspel 1-0. Het begin was gemaakt en we kregen gauw de slag te pakken en toen lag nr. 2 er in door Kelly 2-0. We waren op de goede weg en Kelly dacht, er kan er nog wel een in, en dat gebeurde 3-0.
Ondertussen hadden we heel goed samenspel en speelden we goed over. Er werd gescoord door Julia 4-0. De 5-0 was er ook weer door Kelly. Toen kwam Peggy en legde er ook een in 6-0. We speelden zo goed dat de tegenpartij de bal amper kon aanraken, want de 7-0 lag er weer in door Julia. En gauw scoorde Julia opnieuw 8-0.
De verdediging, Mendy, Naomi, Lotte en Demi met onze keepster Anne, stonden goed want de bal kwam er niet door. Het ging verder en Kelly scoorde 9-0 en 10-0. Sanne scoorde er ook weer een net voor rust 11-0.
RUST!!!!!!!! We begonnen weer en de 12-0 lag er weer in.
Toen wou Demi ook scoren en dat lukte, hij lag er in 13-0. We gunden Iris ook om te scoren en dat lukte uiteindelijk 14-0. Mendy wou ook nog score, maar dat zat niet mee. Maar, al met al, gingen we weer verder voetballen en de 15-0 lag er weer in door Julia. De 16-0 lag er zo in door Sanne. We waren nog steeds goed bezig om Mendy en Naomi een doelpunt te gunnen, maar we gingen door en de 17-0 lag er weer in door Kelly en uiteindelijk scoorde Sanne het laatste doelpunt en 18-0 en dat was het dan.
Iedereen voetbalden goed. Op het middenveld speelde Dewi, Michelle, Natasja en Kelly. Door hun inzet kwam de tegenstander nauwelijks op onze helft.
Het was een leuke wedstrijd en was het weer gezellig op het veld. Meiden bedankt.