08-03-2015
6-0

Scheidsrechter:   Kouwenhoven, J.
De perdjuhs hadden weer goede moed op deze zonnige middag. Na een wat rommelige warming-up waren we toch helemaal klaar voor de strijd tegen Merlijn.
Helaas werd gelijk naar de aftrap een goal tegen gescoord, 1-0 voor Merlijn. Geen goed begin, maar wij gingen door met druk zetten en probeerden verder naar voren te spelen. Er was een lange tijd meer hoop voor een doelpunt voor RKDVC. Jammer genoeg had de tegenstander meer kansen en na een minuut of 20 kwam ook de 2-0 en kort daarna ook de 3-0.
Na de rust gingen we er helemaal voor ondanks de 3-0 achterstand. Er werd goed overgespeeld en daardoor kwamen we steeds verder naar voren, maar helaas niet veel kansen voor een doelpunt. Beiden teams kregen wat kansen en het liep aardig tegen elkaar op. Toch had de tegenstander meer geluk en daar viel de 4-0 en de 5-0. We bleven strijden om te voorkomen dat de 6-0 zou komen en dit bleek goed te gaan, maar in de laatste 5 minuten werd toch de 6-0 gescoord.
Weer 6-0 tegen voor de dames van RKDVC, net zoals de vorige zondag, maar wat hebben we weer ons best gedaan en daar mogen we trots op zijn! Ondanks de uitslag was het een mooie wedstrijd en werd er erg goed overgespeeld!