0-0 ondanks grote strijd

EVVC 1
RKDVC 1
15-03-2015
0-0

In Vinkel stond een duel in de subtop van het klassement op het programma. Met name de Vinkelse gastheren kennen een sterke periode. De laatste wedstrijden werden allen gewonnen. En het gehele seizoen is de ploeg thuis bijna onverslaanbaar. De Drunense spelers hadden dit goed begrepen en lieten vanaf de aftrap zien dat er strijd geleverd moest worden geleverd. Ook de thuisploeg was met de juiste instelling het veld ingekomen. Het gevolg was dat beide ploegen vol streden om het middenveld te controleren. het gevolg was een leuke wedstrijd met weinig doelkansen. Voor RKDVC waren hiervan voor rust drie te noteren. Echter tot grote kansen kwamen de DVC-ers niet. De gastheren kwamen tot een doelpoging voor rust. In de 88ste minuut werd een Vinkelse aanval afgesloten met een hard schot op de paal.

Ook de tweede helft kreeg eenzelfde spelbeeld te zien. Ook nu waren beide ploegen elkaars gelijke. Ook nu speelde de wedstrijd zich op het middenveld af. In de 62ste minuut zou dit geheel gaan kantelen. In deze minuut kreeg Yannick na een forse tackle een rode kaart. RKDVC gang vanaf dat moment met 10 man meer opportuun spelen. Een minuut later kwam dit al tot uiting doordat Jorg van Oijen vanuit een moeilijke positie zijn inzet in de handen van de doelman zag eindigen. Hierna kwam RKDVC telkens gevaarlijk opzetten. In de 79ste minuut zag Nafis Alkan zag zijn schot vanaf de rand van het strafschopgebied rakelings langs gaan. En in de 90ste minuut zag Ruud van Son zijn schot gepakt worden door de doelman. Ook EVVC was nog eenmaal dicht bij een treffer. In tweede minuut van de blessuretijd werd een goed genomen vrije trap fraai gered door Roel Bijsterbosch

Opstelling:                  Roel Bijsterbosch, Martijn van Esch, Nick van de Laar, Remco van Hoesel, Damian van Bijnen, Yannick van Zutphen, Christiaan van der Velden, Nafis Alkan, Jorg van Oijen, Jan Bulens (Ruud van Son 58ste), Guus Berens (Roy de Vaan 68ste)
Toeschouwers:            150
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven