“RKC Waalwijk is de Sjors!"

RKC Waalwijk 2
RKDVC 11
22-03-2015
1-2

Scheidsrechter:   Leytens, A.H.
RKC Waalwijk 2 - RKDVC 11 (0 - 1) 1 - 2
“RKC Waalwijk is de Sjors!"

Goede middag dames en heren. Het is weer tijd voor uw wekelijkse portie leesplezier. Ook dit verslag zal weer worden ingeluid met een korte, maar zoals u gewend bent, even nutteloze introductie als het verslag zelf. Dit maal met de muziek van Gavin Degraw “Fire” in ons gedacht om de sexy goden van 't 11de te introduceren: “We are the champions.Setting it off again…Oh we on fire…We on fire!!! Running our own campaign, doing the whole shebang… Oh we are RKDVC 11… We on fire.”
Na deze korte introductie is het natuurlijk de bedoeling dat wij u gaan vertellen wat RKDVC 11 vandaag heeft gedaan in de wedstrijd. Om het extra spannend te maken, er van uitgaande dat u de stand natuurlijk nog niet gelezen heeft hier bovenaan, moet erbij vermeld worden dat dit tegen RCK Waalwijk 2 was.
Met de belofte van Sjors en RKC Waalwijk dat wij in het stadion mochten spelen, ging RKDVC deze uitwedstrijd met een goed en vrolijk gevoel tegemoet. Helaas kregen we te horen dat we niet in het stadion mochten spelen, maar gewoon op het FC Knudde veld ernaast. Achteraf kwam dit goed uit, maar daar kom ik verderop in dit verslag op terug.
RKDVC 11 begon sterk aan de wedstrijd! Het creëerden door goed overspelen kansen van met namen Nick S, Sjors, Patrick, Matthijs en Martijn. Helaas mochten geen van deze kansen in de goal verdwijnen.
Dan nu de reden dat het goed uitkwam dat we niet in het stadion speelden: Sjors kreeg de bal van Tim en schoot van buiten de zestien op goal. De wind pakte de bal en hij belandde keurig achter de keeper in de goal (0-1)!!!
Dit viel niet in goede aard bij RKC en zij zette daarom ook alles op alles om de 1-1 nog in het resterende gedeelte van de 1e helft te maken. Dit leidde vooral tot veel vrije trappen in het voordeel van RKC die er vakkundig uitgehouden werden door een goede verdediging en een sterk keepende Rob.
Na een schot van Nick S, die net over ging, floot de recreatiescheidsrechter (een speler van RKC van de oude garde) af voor de eerste helft. De tweede helft waren er zowaar twee keepers op het veld van RKC, want de ene keeper had het fluitje in zijn hand en de andere keeper stond onder de lat.
Dit was achteraf weer het voordeel van RKDVC, want in de tweede helft heeft RKC maar 1 kans gehad. Helaas eindigde deze kans wel in de 1-1 gelijkstand.
Met een legio aan kansen lukte het RKDVC helaas niet via een goed invallende Mattijs Smit, Martijn en Patrick om in het goal te belanden.
Nee wij hadden een breekijzer nodig. Een moment van geluk dat er een bal wel in de goal viel. En wie roep je dan? Juist Ruud. Want Mattijs S passde de bal keurig in de voeten op rechtsbuiten staande Ruud. Die liep richting de cornervlag en schoot de bal, bedoeld als voorzet. Hij riep nog: ‘Ohh sorry.’
En dacht dat de bal in de handen van de keeper zou belanden. Maar dankzij wederom de wind die de bal een extra zetje gaf, belandde de bal keurig over de keeper in de goal (1-2)!!!
Zo lieten we nog een legio aan kansen liggen, maar eindigde een spannende wedstrijd in een 1-2 voorsprong voor RKDVC 11. En dan sluiten we ook dit teamuitjes-verslag goed af met de wist-u-datjes in de DVC’er. Hier komen ze voor deze week.

Wist u dat:
- Wij dit verslag het liefste weer op de voorpagina van de DVC’er zien staan…
- U uw voorkeur voor Man Of The Match kunt sturen naar 06-42851921. Deze week is Mattijs Smit deze Man Of The Match. Dit omdat hij ondanks dat hij ziek was een keurige wedstrijd heeft gespeeld en een assist gaf aan Ruud!!!
- Het nog lang onrustig bleef in de kantine tijdens de wedstrijd Feyenoord – PSV (Hè Marijn, Sjors, Davy, Smitje en natuurlijk Sjoerd) …
- Een manke die te hard van stapel loopt niet grappig is…
- Een gospelkoor dat voor het zingen de kerk uit gaat niet grappig is…
- Een timmerman op zijn vingers tikken niet grappig is…
- Even iets kortsluiten met een elektricien niet grappig is…
- Een gebochelde die merkt dat alles achter de rug is, niet grappig is…
- Een restaurateur die tegen de pastoor zegt ‘Ik heb de Heilige Maagd Maria een goede beurt gegeven’, niet grappig is…
- Maar we nu toch ff snel afsluiten met de vriendelijke groeten van:
Rob, Danny, Sjoerd, Jeroen, Koen P, Koen IJ, Nick vd H, Nick S, Tim, Martijn, Marijn, Matthijs, Mattijs, Patrick, Ruud, Jorn, Sjors en Davy…

Vriendelijke groeten van jullie trouwe supporter,
Jan Met-De-Korte-Achternaam (Hij is 3 keer getrouwd en houdt al zijn achternamen)
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven