Dongen VR1
22-03-2015
1-9

Scheidsrechter:   Klerks, A.J.
"The story of our life" was deze wedstrijd niet van toepassing aangezien er geen tegen goal viel binnen de eerste vijf minuten! Met een fris windje begonnen we aan de warming up. Na de sprintjes van Mark konden we echt beginnen. Een wedstrijd tegen de koploper....

Met wat wisselingen in de opstelling gingen we met 10 perdjûhs van start. In de eerste helft werd er hard gewerkt maar was het geluk aan de andere kant... We bleven goed druk houden en er werd zelfs op goal geschoten! Klasse!

De tweede helft begonnen we nog sterker. Na veel mooie acties en drie hoekjes bleef de tweede helft lang 0-0! Er werd hard gewerkt, strijd geleverd en plaatsen werden van elkaar overgenomen. Mandy gaf een hoge pass op Nicole waardoor Nicole alleen voor de keeper kwam. Helaas op de lat... Met een prachtige panna van Peggy, Maaike die de nummer zes goed onder controle had, Demi en Ayse die samen goed communiceerde, Anne die heel het veld heeft gezien, Iris die ballen mooi met haar schouders aan nam, Fabienne die goed mee voetbalde, Britt die een super goede wedstrijd speelde, Isa die lekker oplettend heeft staan vlaggen, Kelly, Kathy en Sanne die we mistten maar de bank goed warm hielden en Nicole door al deze strijd lust een mooi doelpunt na twaalf jaar scoorde. Na een goede wedstrijd gespeeld te hebben werd het toch 1-8!

Meiden, een heerlijke wedstrijd gespeeld! Britt super bedankt voor het meedoen en hopelijk zien we je vaker!