RKDVC VR1
06-09-2015
4-1

Scheidsrechter:   Drunen, M. van
Vandaag stond de laatste bekerwedstrijd tegen SVSSS op de planning. Met 11 perdjuhz sterk, en versterking van 3 meiden, gingen we het veld vol zelfvertrouwen op. Al vrij snel stonden we met 0-1 voor door een goal van Nienke! Helaas mochten we hier niet lang van genieten en werd al vrij snel de 1-1 gemaakt. Vanaf dit moment zijn we met zijn allen nog meer gaan strijden voor die overwinning. De rust gingen we helaas in met een 2-1 achterstand maar ook de 2e helft gingen we met goede moed in. Helaas werd er in de tweede helft nog twee maal gescoord door de tegenpartij en liepen we het veld af met een 4-1 nederlaag. Ondanks dit verlies zien we het team als groep steeds sterker worden en raken we steeds beter op elkaar ingespeeld. We waren vandaag erg blij met de meiden die met ons mee hebben gevoetbald!! Bedankt!! Op naar een goede competitie met mooie overwinningen.