Zakelijke overwinning DVC 3 door standaardsituaties

Unitas'30 2
13-03-2016
2-0

Scheidsrechter:   Weijers, F.
Uit bleek Unitas'30 een zeer moeilijk te bespelen tegenstander, DVC kon de borst natmaken dus. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd had DVC volledige controle, een paar halve kansen waren het enige resultaat. Ondanks enige spelerswisselingen, wisten de Drunenaren elkaar vandaag aardig te vinden. Dit leidden tot een aantal corners waarvan HG uiteindelijk degene was die kon profiteren. 1-0. DVC bleef hierna domineren, door een paar keer slordig uitspelen bleef de te krappe tussenstand op het bord staan. Dit baardde ook onze trainert wat zorgen... Vlak voor rust zorgden HV uit een corner gelukkig wel voor de comfortabele ruststand. 2-0. De trainert rustig, spelers rustig...iedereen rustig. Dit bleek ook in de tweede helft, waar de wedstrijd zich omtoverde tot een waar zomeravondvoetbal potje. Veel slordigheden, overtredingen en miscommunicaties aan beide kansen leverden geen spektakel meer op. Eén voordeel, DVC had al een goede voorsprong genomen en nam deze rechtstreeks mee over de eindstreep. Helaas raakte het na de eindstreep nog iemand kwijt... Volgende week staat er de enige echte derby op het programma, wederom een leuke uitdaging voor onze jongens.