DVC 3 buigt achterstand in slotfase om in winst

RKDVC 3
08-05-2016
2-4

Scheidsrechter:   Bosters, M.
Op een warme zondagmiddag in Roosendaal, stonden de mannen van DVC 3 tegenover laagvlieger Roosendaal 2. Na een aarzelend begin leek DVC de wedstrijd met geduld naar zich toe te trekken. Dit werd echter niet weerspiegeld in de score. Het was Roosendaal dat de score opende middels een laag geplaatste vrije trap. De voorsprong duurde niet lang. Na een korte drinkpauze had MS het vizier duidelijk op scherp met een indraaide vrije trap vanaf de zijkant. De verdediging en de keeper verkeken zich hierop waardoor de bal pardoes binnen viel, 1-1. Toch gingen de gastheren met een 2-1 voorsprong de rust in, nadat DVC wat pech kende in het uitverdedigen. Dit strafte Roosendaal keurig af. Na rust leek de wedstrijd wat dood te bloeden en werden er weinig kansen gecreëerd. Tot MvK de bal in de 80e minuut de bal vanaf de zijkant via de lat bij Robin bracht, die overtuigend de gelijkmaker binnenschoot. Zeven minuten later werd het zelfs 2-3 voor de Drunenaren. Dit nadat wederom MvK (5e assist in twee wedstrijden) de bal voor de goal bracht bij die minder snelle MP. Zo vrij als een vogeltje kon hij nog net zijn grote teen er tegenaan kon zetten, wat DVC aan de leiding bracht. Roosendaal leek al met zijn hoofd in de nacompetitie te zitten, wat resulteerde in de volgende voor DVC in 90e minuut. Na een Iniesta achtig passje van BB, stond die snelle MP ook weer vogelvrij voor de keeper. Hij liet de keeper kansloos met zijn schot. Eindstand 2-4!