RKDVC C2
St. Michelsgestel C1
18-06-2016
7-0

Nu de Nwe C2 bekend is was het 'n mooi moment om weer tegen 'n C1 team te gaan spelen, St. Michelsgestel was de tegenstander, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 1 ste klasse, dus 'n evt. toekomstige tegenstander. Met mooi, flitsend goed spel werd St.MG de 1ste helft helemaal zoek gespeeld door de gemotiveerde Nwe C2.
Met 'n 5-0 ruststand werden de kleedkamer opgezocht. De 2e helft was 'n mooi moment om enkele spelers nu al op 'n andere positie te proberen, door deze kleine wijzigingen werd ons spel minder flitsend
dan voor rust waardoor het leek dat St.MG wat sterker werd maar ook onze verdediging liet zien dat ze ook al lekker ingespeeld zijn.
Onze keeper Luuk heeft maar 'n paar keer 'n Gestelnaar van dichtbij gezien.
Uiteindelijk liep de score op naar 7-0, 'n prima uitslag die goed is voor het vertrouwen maar gezien de tegentand de beentjes nog wel gewoon op de grond moet houden!!!