Real Lunet 2
28-08-2016
2-0

Scheidsrechter:   Henk van Logten (Scheidsrechter)
Na twee gewonnen wedstrijden in de poulefase wist DVC wat ze vandaag te doen stond. Een gelijkspel was genoeg. Maar ondertussen kennen jullie de mannen van CS wel en gaan ze altijd voor de 3 punten. De tegenstander van vandaag was de buurman van die van afgelopen donderdag. Zij hadden ook nog een kleine kans om door te stoten in de beker.
Vandaag werd er door 't 3e voor het eerst gespeeld op het hoofdveld. Helaas was het kurk droog en het gras zo hoog dat er gehooid kon worden. Dit had flinke invloed op het spel want dit zorgde voor erge vertraging van de bal. DVC was van begin af aan de bovenliggende partij. Al snel was te zien dat RL nog weinig uren in de benen had. Toch had DVC moeite om kansen te creëren. En de kansen die er kwamen werden vakkundig afgevlagd door de vlaggendrager uit Vught. Daar tegenover stond eigenlijk weinig stootkracht van de voorhoede van RL. Gelukkig wist HG zijn goede wedstrijd van donderdag een vervolg te geven door in de 45m het goede doorjagen te belonen met de 1-0. Dit was zeer terecht gezien het spelbeeld. Helaas waren er nog weinig echte kansen gezien.
In de rust werd duidelijk dat we minimaal dit door moesten zetten en RL geen idee moesten geven dat er iets te halen viel. Toch kwamen we slap en slordig de kleedkamer uit. Dit resulteerde niet in kansen tegen maar wel op wat meer druk van RL. DVC wist net als in de eerste helft weinig te creëren mede door de vaandeldrager aan de overzijde. Uiteindelijk was het BdW die voor de verlossende 2-0 zorgde. Hierna werd de wedstrijd rustig uitgespeeld en wist DVC dat ze een ronde verder zijn in de beker na 3 overwinningen.
Dit is een prima begin van het seizoen.
Volgende week staat de eerste competitie wedstrijd op het programma tegen MOC uit Bergen op Zoom. Dan gaat het echt om de knikkers.
We hopen jullie komend seizoen nog veel leuke wedstrijden te laten zien met dus als eerste volgende week de verre uitwedstrijd naar MOC.