Tegenstander maatje te groot

SVSSS JO15-1
RKDVC JO15-2
31-08-2016
4-0

Door late vakantiegangers moesten we op deze broeierige woensdagavond in Udenhout aantreden, voor de uitgestelde bekerwedstrijd, tegen de plaatselijke voetbalvereniging SVSSS JO15-1
Dit team gaan we ook in de competitie tegenkomen. Met wat "huurlingen" van onze JO15-1 aan de aftrap werd er aardig gespeeld. Helaas werd 'n inschattingsfoutje van onze kant direct afgestraft door SSS 1-0 binnen 5 minuten. Even, gelukkig vrij kort, leek het dat we overlopen werden,maar de Boys herpakten zich prima. Wel bleek gedurende de 1ste helft dat SVSSS toch wel vrij aardig kon voetballen. Dan in de 23e min.sloeg de schrik om ons heen, onze keeper Luuk had bij het onderscheppen van 'n dieptepass, een ongelukkige harde aanvaring met een speler van SVSS. Kermend van de pijn bleef ie doodstil liggen en leek het dat er iets goed mis was. Maar gelukkig bleek het minder ernstig dan gedacht en na 'n kort oponthoud van 'n 20min. kon Luuk, zij het wat trekkebenend dan toch weer plaats nemen onder de lat. Kort hierna wist SVSSS dan toch de 2-0 te scoren.Vlak voor rust bleek dat Luuk echt niet verder kon spelen. Brent was zo dapper en sportief om de keepershandschoen en trui aan te trekken en bleek ook wel wat talent als keeper(tje) te hebben.
Na rust met wat omzettingen van onze kant werd het veldspel en de tegenstand wat beter en kwamen we wat meer bij het doel van SSS.
Tussendoor wist onze 2e keeper met enkele fraaie en miraculeuze reddingen zijn doel "schoon"te houden. In de 57e min. was ie echter kansloos bij de 3-0 op 'n goed genomen vrije trap van SSS.
Na deze treffer ging t licht bij onze boys en langs het veld langzaam uit(door oponthoud voor rust was het nodig de veldverlichting aan te zetten, maar een of andere "slimmerik" van de gastheren wilde energie besparen!!!) Nadat we de scheids hadden geadviseerd om het licht toch maar weer aan te laten zetten voordat er nog meer geblesseerden zouden vallen, was de slotfase voor SVSSS die daarin de 4-0 wisten te maken. Jammer Boys geen schande om gezien de omstandigheden van deze sterke tegenstander te verliezen.Zaterdag a.s.met i.i.g. alle Vak-gangers terug kunnen we gaan werken aan ons veldspel.

Opstelling: Luuk(Bjorn), Can-Piet-Brent-Joost(Deniz) Nick-Mats-Stef,Tobias(Tufan)-Jamiro(Furkan)-Sivar

Gr.Kornel-Kelvin-Sucru
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven