Jong Brabant JO15-1
22-10-2016
0-5

Scheidsrechter:   Klerks, A… (+1)
Op deze 1ste zaterdag v/d herfstvakantie mocht RKDVC JO15-2 voor de 2e bekerwedstrijd aantreden tegen hoofdklasser Jong Brabant JO15-1!!. Met "ons" Luukske weer terug van de uitleenperiode aan JO15-1 begonnen we niet allemaal scherp aande wedstrijd want na 13!!! sec. had de 0-1 al op het scheidsrechters-formuliertje kunnen
staan. Op links was nog iemand te druk met z'n voetbalvrienden langs de lijn, maar gelukkig was de JB-spits te gehaast en schoot de bal naast het lege doel. Maar gelukkig was dit wel 'n goede wake-up call. In dezelfde 1ste minuut waarin JB op voorsprong had kunnen staan kreeg Max ook 'n goede mogelijkheid om te scoren. Hierna werd door de boys met alles wat ze in zich hadden deze, eigenlijk, ongelijke strijd met JB aangegaan. Dat de score voor rust niet hoger opliep dan 0-3 was de verdienste van vooral de verdediging met 'n hoofdrol voor Luukske.
In de rust aangegeven om zelf ook proberen te blijven voetballen en het koppie erbij te houden zodat de score niet astronomisch hoog op zou lopen. Met af en toe wat , wat je ook kunt afdwingen, lukte dit vrij aardig en was de score toen de prima scheids affloot slechts 0-5. Niet onaardig gedaan boys tegen subtopper uit de hoofdklasse.