Uno Animo JO15-1
18-03-2017
1-3

Scheidsrechter:   Stouten, J.J.
Na onze goede wedstrijd van vorig week hadden we er allemaal vertrouwen in dat vandaag de 3 punten bij geschreven zouden worden. Van tegenstander Uno Animo wisten we i.i.g.nog dat hun kracht(patsers) voorin spelen. Met dit gegeven probeerden we het spel vooral op hun helft te laten plaatsvinden. Maar door "niet adequaat" verdedigen van onze verdedigers wist hun sterke spits al vrij snel de 0-1 binnen te schuiven. Alweer!! 'n makkelijk "weggegeven" doelpunt van onze zijde. Wat jammer, moeten we weer aan 'n inhaalrace beginnen. Het moet gezegd dit werd met verve, en soms goed spel gedaan, alleen ons andere manco, kansen benutten, heeft ons ook al veel onnodig puntenverlies gekost. Voor rust hadden we 3 100% kansen die helaas niet werden benut. Gelukkig wist Uno enkele mogelijkheden ook niet te benutten. Dus 0-1 bij rust dat biedt nog kansen op resultaat.
Die kansen worden 2 min. na rust al flink wat kleiner want zo ongeveer voordat onze wissels op de bank en de trouwe aanhang op de tribune waren lag de 0-2 al weer in ons doel. En weer door niet slim verdedigen van onze kant. Maar goed ze doen tenminste allemaal hun stinkende best om proberen t goed te doen, maar helaas is "voetbal-gogme" niet aan te leren. Ondanks deze domper wisten we toch nog redelijk tegenstand te bieden en zelfs na weer 'n paar onbenutte mogelijkheden de anschluss treffer te maken, Noah werd door 'n steekpassje door het midden vrij voor de Loonse keeper gezet, en schoot nu wel beheerst de 1-2 binnen. Zou het dan toch nog??Maar de beresterke aanvallers van Uno wisten zich weer knap en simpel!! door onze linies te spelen en de marge weer op 2 te brengen,1-3. Met nog 'n kleine 10 minuten te gaan bleven de 15-2 boys toch vol goede moed proberen er nog 'n puntje uit te slepen, als met de nadruk op ALS, dergelijke zeer grote kansen niet benut worden, ja dan is ieder tegendoelpunt er 1 teveel.
Kansen verhouding: wij 1 uit 9, Uno 3 uit 5. Jammer weer boys, maar zolang we zoveel kansen weten te creeeren moet het in de laatste 5 wedstrijden toch 'n keer 3 punten of meer opleveren.