RKDVC 5 stelt teleur

Nieuwkuijk 2
RKDVC 5
26-03-2017
4-2

Scheidsrechter:   Sivac, N.
Rentree van de VB was helaas van korte duur, een aderlating voor RKDVC 5. Door de blessure moest hij na een kleine 20 minuten al vervangen worden. Na een knappe kopbal van Sam en een goed ingeschoten penalty van Kost blies de scheidsrechter op zijn fluitje en spelers en trainers zochten snel de kleedkamers op. Een groot woord van dank naar de supporters die ondanks de teleurstellende resultaten de laatste weken toch elke keer weer komen supporteren. Toch trokken de terecht teleurgestelde koppies snel bij. Wederom hadden de concurrenten punten laten liggen en hadden we alles nog steeds in eigen hand. Volgende week komt SVSSS 2 op bezoek en moeten we onze winnaarsmentaliteit weer hervinden, zoals we die hadden in 2016.
De 3de helft was in tegenstelling tot de 1ste- en 2de helft wel gewonnen door RKDVC 5. Op de fiets keerde we weer huiswaarts en werd er aangeschoven voor een lekkere pot tussen RKDVC en Haarsteeg. RKDVC 5 werd ruim voorzien van graanwater, spa goud, spraakwater, gerstensapjes, gele genotskokers, glazen boterhammen en opgewonden appelsapjes. Met ons bolleke in het zonneke werden ze vrij makkelijk weg getikt moet ik eerlijk zeggen. De kalende mannen onder ons moesten geregeld de schaduw opzoeken, aangezien met zonnebrandcrème geen rekening werd gehouden. Ook echec-supporter Richard Pelders was weer aanwezig om de godenzonden te verkondigen dat ze geen kampioen worden. De mannen lieten zich echter niet gek maken en bleef stoïcijns doordrinken. De een werd nog makkelijker weggetikt dan de ander. Goede loopacties richting de bar werden vaak net op tijd ingezet en zo werd de buitenspelval ontweken. In de 4de helft koos RKDVC een goede tactiek door direct op zijn doel af te gaan en wist een prima tafel te bemachtigen. Een groot compliment voor LV die ongeGPS't de kantine prima wist te vinden. Zoals al eerder vernoemd was de VB met een blessure afgehaakt. Helaas, konden de hulptroepen niet op tijd aanwezig zijn en dus moest er met spoed verdoofd worden. Dat kunnen ze wel aan de VB overlaten, die dat met veel plezier deed. Keeper Bulio had een doorlopend déja vu deze dag en het woord glippen stond hierin centraal. Waar hij tijdens de wedstrijd al 4 keer de bal in het doel moest laten glippen. Glipte de pinten ook makkelijk het doel binnen. Nelis, Dokter Dino, Arie en Kale wisten zich tijdens de wedstrijd prima te sparen om te pieken in de 3de helft. Verdedigers Edje, JP, Neus en Johnny van den Bats hadden net als in de wedstrijd moeite om op een lijn te staan, laat staan over een lijn lopen. Al gauw kwamen hun lotgenoten erachter dat dit wat teveel was gevraagd voor de mannen. Kost en Peer hadden tijdens de wedstrijd een versnelling terug geschakeld, met het oog later die dag. Er moest dan wel geen meters meer gelopen worden, maar wel degelijk gedronken worden. Dit meters lopen lieten ze wel over aan Lurc, die met trots terug kon kijken op een geslaagde hardloopdag. Klasse Lurc. De verloren meters, moesten echter wel weer aangevuld worden. Rick de Munniger, Kleine en de Brouwer konden zich niet meer verschuilen aan de zijkant, maar nu moesten zij een oproep doen aan hun meerzijdige kwaliteiten in de as van de kantine. Aanvallers Sam en JdV hadden moeite bereikt te worden tijdens de wedstrijd. Later bleek dit echter andere koek en werden zij zonder enige vorm van communicatie op hun wenken bedient, wanneer zij droog stonden. De technische staf bestaande uit Johnnyboy, Herolte, Erikkes en Thieske kregen de godenzonen maar niet draaiende. Hier was later blijkbaar weinig voor nodig en zo was het al met al toch maar een geslaagde namiddag. Smetje op de avond was de afloop, waar de gastheren van RKDVC 1 verantwoordelijk voor waren.
Onze hoop op een eventueel kampioenschap is nog zeker niet opgegeven en we kijken uit naar zondag. Hopelijk zien we jullie dan ook weer.

Auf Wiederhörn,

De Fehcsrep
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven