4-1

Scheidsrechter:   Logten, H van
Op deze prachtige lentedag kwamen de mannen weer bijeen voor een lekkere pot voetbal. Iedereen was op tijd, wat bijzonder is na de bieravond van zaterdag. Deze bieravond had voor 1 persoon nare gevolgen. Namelijk de broer van Johan. Johan kreeg het zwaar bij hem op bezoek en heeft de plantjes even gesnoeid. Trots!

Zoals afgesproken had Stan zijn bouwradio meegenomen en klonken de plaatjes van Kafke door de kleedkamer. Er is echter één bijzondere afwezige: Bram. Zo'n thesis is nogal ingrijpend en daarom steunen wij hem hierin door Bram de tijd te geven op zondag. #helpbramaanzndiploma Na wanhopige pogingen om in 't Hart extra spelers te werven is alleen Stan van den Hout bereid gebleken. Bedankt voor de hulp Stan! Deze extra spelers hadden we zeker nodig aangezien Ben ‘the Beast’ Klerks niet mee kon voetballen (maar wel fietsen?!) door ziekte. Beterschap Beast!

Enfin, wedstrijd. Zoals wellicht al verwacht door jullie was het begin dramatisch. Werkelijk beneden alle peil. Al vroeg in de wedstrijd was het Hedel dat op voorsprong kwam na een goed genomen vrije trap, deze werd binnen gekopt door de aanvoerder van Hedel. Hedel was weliswaar veel feller (lees: schopte alles wat bewoog) en de scheids had de wedstrijd niet geheel onder controle. Na ongeveer een 33 minuten spelen kwam Twelf weer een beetje in de wedstrijd en werd er meer rondgetikt. Twelf drong wat meer aan en Hedel had meer overtredingen nodig om overeind te blijven. Net voor rust werd er een vrijetrap toegekend na een overtreding op Stan. Verrassend wist Stan deze vrijetrap keurig te benutten, en schoot laag raak in het net. Rust 1-1.

Na wederom geen donderspeech van WP kon Twelf er weer kei hard tegenaan. Het verzoek om Kafke in de rust te draaien werd afgewezen, jammer.

In de laatste 45 minuten was Twelf duidelijk de sterkere ploeg, en liet dat ook zien op het scorebord. In de 53ste minuut was het raak door Rob na een keurig verzorgde aanval, en assist voor Dylan. Even later werd er een pingel toegekend na een overtreding binnen de 16 op onze vaste sterspeler Stan Vd Wood. (Bedankt weer he!). Hedel wist niet meer waar ze het zoeken moesten, en dit leidde tot een officieel 'Jantje'. In de 72ste minuut was het Rob Diddy met een prachtige volley na goed doorkoppen van Hedel. Lekker Rop! 4-1. Mooie prestatie, op een mooie zondag mannen!

Man of the match: Roel Fitters. Wederom aanwezig, maar geen inbreng voor het verslag. Charlot bedankt voor de aanbetaling!