RKDVC 2
09-04-2017
5-0

Scheidsrechter:   Baars, L.
Sportpark Zeelst was vandaag het strijdtoneel voor (wederom) een belangrijke match voor de heren van 't Twidde. UNA had al zeker 4 wedstrijden op rij geen overwinning weten te boeken, en men wist van de personele problemen binnen het team van UNA 2. Captain Marc Duppen moest in de warming-up helaas geblesseerd afhaken, waardoor Ruud zowel zijn positie als aanvoerdersband over mocht nemen.

De eerste mogelijkheid was na 1 minuut voor Lars, die na een goede onderschepping de keeper te wijd voor zijn doel zag staan. Helaas miste hij finesse in het afstandsschot. Drieënhalve minuut later kon Sander een afstandspegel afvuren, maar de keeper kon uiteindelijk simpel redding brengen.

Het duurde maar liefst tot de 25e minuut tot de brilstand van het scorebord verdween. De spits van UNA kon in lege goal binnenschieten nadat hij de bal pardoes voor zijn voeten kreeg. Twee minuten later kon de keeper van UNA alweer reddend optreden, ditmaal op een schot van de kleine Melis. Jammer genoeg kwam in de 30e minuut de stand op 2-0. De scheidsrechter negeerde zijn assistent bij een vlagsignaal en enkele seconden later lag de bal in de touwen. Toen de linksback van UNA eindelijk had uitgevonden hoe hij een ingooi moest/mocht nemen, floot de scheidsrechter voor de onderbreking.

In de eerste periode het tweede bedrijf gebeurde er weinig bewonderenswaardig van beide partijen. In de 66e minuut werd op een haar na de derde gemaakt door UNA, ware het niet dat de bal naast geschoten werd. Even daarna werd Lars onderuit gekegeld na een lange haal van achteruit, maar de jonge leidsman liet het na om hiervoor te fluiten. In de periode die hierop volgde leek de Drunense defensie zo lek als een mandje: 75e minuut 3-0, 79e minuut 4-0 en 81e minuut 5-0.

Jordan; Koen, Wessel, Stef, Jeroen (63' Mauries); Mark P, Sander, Ruud (c) (80' Rik), Tom; Kevin, Lars