Nevelo 1
09-04-2017
6-2

Scheidsrechter:   Schuurmans, L.A.
Vandaag moeten wij op de eerste zomerse dag van dit jaar thuis aantreden tegen Nevelo uit Oisterwijk. Een tegenstander die wij nog in ons geheugen gegrift hebben staan gezien we de uitwedstrijd destijds hebben verloren. Nevelo staat weliswaar nu als onderste in de standenlijst vermeld, maar toch. Na 16 minuten blijkt echter dat we niet zoveel te vrezen hebben, want ondertussen hebben we de score op 2- 0 gebracht na scores van Stijn Holtslag en Yannick van Zutphen. Vervolgens scoort Christian van der Velden de 3 en 4-0 nog voor de rust. Er is dus sprake van een groot veldoverwicht. Tijdens de rust is het opmerkelijk dat de heren van Nevelo op het veld blijven in plaats van naar de kleedkamer te gaan. Vinden het waarschijnlijk jammer om met dit weer binnen te gaan zitten. Dit is wellicht begrijpelijk want zelfs de scheidsrechter vindt het gepast om de spelers tijdens de wedstrijd een drinkpauze te gunnen. Na de rust krijgt Jan Bullens een paar mooie kansen die echter niet verzilverd worden. In de 71e minuut ziet Damian van Bijnen echter zijn kans schoon en scoort vanuit een vrije trap 5 – 0. Nadien worden we wat onzorgvuldiger en moeten we Nevelo 2 goals toestaan namelijk in de 79e en 82e minuut waardoor de stand op dat moment 5 – 2 wordt. Uiteindelijk resulteert de eindstand in 6 – 2 gezien Maurice Adegeest na een schitterende actie van Roy Lamers de 6 – 2 op het scorebord laat aantekenen.
Al met al dus een heel mooi resultaat dat we echter wel nodig hebben.
Deze toeschouwer heeft van deze middag in ieder geval wel genoten.

Ga zo verder mannen!

Opstelling:             Daan Dekkers, Giel Brandts, Tim Poel, Damian van Bijnen, Rick van Woerkom (Bas Verhoeven), Yannick van Zutphen, Christiaan van der Velden, Guus Berens, Stijn Holtslag (Maurice Adegeest), Martijn van Esch, Jan Bullens (Roy Lamers)
Scoreverloop:        1 - 0 Stijn Holtslag 3de minuut
                                 2 - 0 Yannick van Zutphen 10de minuut
                                 3 - 0 Christiaan van de Velden 22ste minuut
                                 4 - 0 Christiaan van de Velden 37ste minuut
                                 5 - 0 Damian van Bijnen
                                 5 - 1 79ste minuut
                                 5 - 2 82ste minuut