't Twidde verschijnt met driepunter aan het paasdiner

RKDVC 2
Brabantia 2
15-04-2017
1-0

Scheidsrechter:   Sheikhi, M.
Op het ongebruikelijk tijdstip van half zes in de avond mochten de heren van 't Twidde de eigen hoofdwei betreden. Nummer 2 uit de competitie Brabantia was ditmaal de opponent, wat betekende dat dit wellicht een lastige wedstrijd zou kunnen worden.

De biologische klok van de Drunenaren stond nog ingesteld op de dinertafel. Na een schamele 5 minuten zuivere speeltijd kon het scorebord van de Club van 50 al een 0-3 tussenstand laten zien, ware het niet dat zowel Jordan als de doelpaal in de weg stonden. In de 20e minuut kon Brabantia voor de vierde maal gevaarlijk worden, echter werd deze levensgrote kans voorlangs geschoten.

Toen de normale aanvangstijd van de training steeds dichterbij kwam, kwam RKDVC 2 steeds beter in haar spel. Echte kansen werden niet gecreëerd, evenals Brabantse dus de brilstand bleef tot de rust staan. In de rust werden de messen geslepen om vlijmscherp uit de startblokken te schieten. Dit betaalde zich in de 47e minuut direct uit. Na wat schermutselingen voor het doel van Brabantia kon captain Rick uiteindelijk de trekker overhalen en de 1-0 in de touwen werken.

Brabantia raakte steeds gefrustreerder en minder secuur. In de 69e minuut kon Lars vrij binnenkoppen uit een vrije trap. Helaas raakte hij de bal niet met z'n bol, maar met z'n schouderpartij. De keeper kon de bal eenvoudig vangen, maar in het vervolg rolde hij met bal en al over de doellijn. De scheidsrechter wilde hier, na overleg met zijn assistent, niet aan meewerken. De spanning bleef tot de laatste minuut in de wedstrijd. Gelukkig kon Brabantia totaal niet meer gevaarlijk worden, waardoor een ontzettend belangrijke overwinning werd geboekt. Fijne paasdagen toegewenst.

Jordan; Jeroen, Wessel, Stef, Mauries; Ruud, Ralf, Randy (71' Joep); Mark P, Lars (82' Koen), Rick (c)

Wist je dat
Jordan een bal vol op zijn knoest kreeg
Jeroen een jaartje ouder en beter was geworden
Wessel vandaag wél wakker was
Stef een kop van graniet heeft
Mauries zijn steekbal-op-zichzelf wel weer eens tevoorschijn mag toveren
Ruud een uitstekende wedstrijd speelde zonder aanvoerdersband
Ralf de stofzuiger op het middenveld was
Randy graag vrije trappen opeist tot teleurstelling van Lars
Mark P liever ballen naar voren schiet dan naar achteren
Lars de volgende vrije trap moet opeisen ondanks krampverschijnselen
Rick zijn rentree wist te bekronen met een 'schitterende' goal
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven