Onterechte penalty beslist gelijk opgaand duel

RKDVC JO15-2
TSV Gudok JO15-1
29-04-2017
0-1

Scheidsrechter:   Munnik, M.M.J. de
Met 3 afwezige vakantiegangers en 2.1/2 geblesseerden hadden we vandaag maar 'n wedstrijdselectie van 11.1/2 spelers. Gelukkig waren Thijs, Finn en Ricardo bereid om beschikbaar te zijn om mee te spelen, waarvoor dank namens de gehele JO15-2.
Tegenstander was de nr.3 van de standenlijst TSV Gudok JO15-1, waartegen in de uitwedsrijd ietwat geflatteerd met 3-0 werd verloren. Om volgend jaar i.i.g. zeker weer 1ste klasser te zijn moeten er nog n paar puntjes behaald worden in de laatste 2 wedstrijden. Met deze opdracht werd er vandaag door allen volop gestreden en soms ook wel aardig geprobeerd te voetballen. Gedurende de 1ste helft was TSV wel wat dreigender als wij mede door het goede spel van 2 van hun beweeglijke middenvelders. Scoren deden ze gelukkig nog niet ondanks 2 grote mogelijkheden. Wij helaas ook net niet, 'n goede vrije trap van Can wist de TSV-keeper niet te klemmen,maar Jamiro was net niet alert genoeg om de bal over de doellijn te krijgen.
Met de wel bekende brilstand werd de ruststand dezelfde als bij aanvang.
In de 2e helft wat beter veldspel van onze kant waarmee we wat meer in de Gudok 16mtr.konden komen met wat kleine mogelijkheden om evt. te kunnen scoren. Het spel golfde op en neer waarbij beide teams regelmatig te snel de lange bal hanteerden. Uit een van die passes diep werd weer alert gereageerd door inval-keep Thijs, maar de scheids beoordeelde het te laat!! inkomen van de Gudok-spits als 'n overtreding van Thijs en legde de bal na de blessurebehandeling van beide spelers resoluut,tot ieders verbazing op de stip, dit buitenkansje werd door TSV koelbloedig benut 0-1. Deze voorsprong voor Gudok was op dat moment zeker niet verdiend, maar deze tegenslag hebben we dit seizoen al enkele malen meer gehad. In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd er door onze Boys met hun hele ziel en zaligheid+ledematen geprobeerd om er nog 'n (doel)puntje uit te halen, maar helaas het was ons ook vandaag weer niet gegund. Na afloop was de teleurstelling en schade, weer 2 blessures erbij?, groot maar toch is erbij allen het geloof en de overtuiging dat het dan volgende week wel gaat lukken in de laatste wedstrijd uit naar Zigo, zeker als dan onze uitgeruste en fitte? vakantiegangers er weer bij zijn.

De hoopvolle KS(K) en trouwe aanhang.

P.s. we gaan er ook vanuit dat RWB hun sportieve plicht zal doen tegen onze concurrent.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven