JO15-2 blijft ondanks nederlaag toch 1ste klasser

ZIGO JO15-1
RKDVC JO15-2
06-05-2017
3-2

Scheidsrechter:   Hermsen, J.
Vandaag op deze 1ste zonnige Meidag stond voor JO15-1 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 16-17 op het programma, uit naar ZIGO in Tilburg. Thuis was de uitslag 0-0 in een gelijk opgaande wedstrijd. Door onsportief gedrag(meerdere malen wegblijven bij wedstrijden*) van een van de teams uit onze competitie gaf de stand een vertekend beeld van de ranglijst. Als zij deze niet gespeelde wedstrijden later zouden mogen inhalen en 'n aantal benodigde punten behalen konden ze zomaar van plaats 11 naar een veilige 9e plaats gaan.* Vlgs de regelementen wordt je bij 3x uit de competitie gehaald en komen de behaalde resultaten tegen dit team te vervallen, in ons geval 6 punten!!!
Zodoende was het voor ons eigenlijk noodzaak vandaag deze wedstrijd te winnen om door dit gedrag niet op een van de onderste evt. degradatie-plaatsen terecht te komen. Robin & Can konden vanwege blessures niet spelen, Jordy maar 'n minuut of tien. en Noah wilde kijken hoe lang t zou gaan.Vandaar dat we Ricardo de Volder bereid hadden gevonden weer beschikbaar te zijn. Met Luuk zo goed als hersteld van z'n blessure weer in de goal en Mats en Max weer terug van vakantie(Joost nog niet) wisten de boys wat ze te doen stond. In het 1ste kwartier was ons spel zeer matig en liet de inzet bij sommigen helaas ook te wensen over zeker gezien het belang van de wedstrijd. De door de onzen vrij gemakkelijk weggeven 2-0 achterstand bracht ineens toch de ommekeer en werd er met meer overtuiging zo af en toe best weer prima gespeeld en wist Tobias als eindpunt van een mooie aanval zichzelf en ons te belonen met zijn 1ste!!! doelpunt van het seizoen.Deze treffer bracht, positief bedoeld,grote hilariteit en lol op de bank met wissels en geblesseerden. Tot aan de rust veranderde het spelbeeld, ZIGO vaker de bal, niet.
Na de gebruikelijke benodigde peptalk in de pauze hadden we verwacht dat de boys er nog 35 minuten alles uit wilden persen om toch tot een goed resultaat te komen.
Maar weer niet alert optreden van onze kant werd voor de zoveelste X afgestraft, 3-1. Kort hierna kregen wij(langs de lijn) de tussenstand van onze grootste concurrent door en die stonden op dat moment op winst tegen de Nr;2!! Met wat wissels probeerden we het tij te keren. Wonderwel brachten deze verse krachten weer wat swung in het team en kwamen we zowaar wat vaker bij het Z-doel, echter nog zonder grote scoringskansen. Na 'n (weer) onduidelijke beslissing van de scheids, wist Gok-Deniz met 'n prima steekpass Max vrije doorgang richting Z-keeper te geven, en ditmaal bleef Maxi(cosi) koel en schoot beheerst in de verre hoek de 3-2 in het doel. Met ook Jordy voor z'n laatste 10 comp-minuten voor dit seizoen werd er ietwat oppertuun geprobeerd de gelijkmaker of meer te bewerkstelligen maar helaas zat dat er niet meer in. Ook dit JO15-1 team was in veel opzichten toch weer net wat verder dan onze DVC JO15-2(twee!!!)boys, geen schande hoor manne maar wij,T-staf, hadden eerlijk gezegd gehoopt/verwacht dat jullie gedurende het seizoen ook wat verder in je voetbalontwikkeling zouden zijn gekomen.Maar het moet ook uit jullie zelf komen om beter te willen worden.!!!Dat wij dit niet bij allemaal hebben kunnen bereiken is voor ons toch wel wat teleurstellend, maar verder hebben wij altijd met veel plezier en toewijding voor en met jullie gewerkt. Hopelijk vonden jullie dat ook. Nog 'n paar weken met 't huidige team 1x trainen('s-woensdags) en 20/21 Mei het toernooi-weekendje bij vv Schaesber g te Landgraaf waar jullie+vaders/moeders en wij zo naar uitzien. Dan de 27e Mei nog een thuistoernooi met deelname van onze trouwe Engelse gasten met o.a. Hedon Rangers en dan is het voor de huidige JO15-2 klaar. Voor allen vlgd. seizoen ongeacht welk team heel veel plezier en hopelijk veel succes en leerzame momenten, We zien jullie!!!!

Kelvin, Sucru & Kornel

P.s.1.Ouders/verzorgers bedankt voor support, steun, rijden en wassen.
2.Concurrent verloor uiteindelijk ook.
3.BVV zo goed als zeker uit competitie en ranglijst. Dus -6 pnt. voor ons!!
 
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven