Nevelo JO13-1
RKDVC JO13-2
23-09-2017
8 - 3

Op een prachtige herfstdag mochten de boys van de JO13-2 in Oisterwijk aantreden tegen de JO13-1 van Nevelo. Op een perfecte grasmat kwam DVC sterk uit de startblokken. De tegenstander werd op de eigen helft onder druk gezet en dit resulteerde in verschillende kansen op een doelpunt. Nick werd door de defensie van Nevelo onder de grasmat gestopt binnen de 16 meter en de goed leidende scheidsrechter kon niet anders dan naar de stip wijzen. Baran wist wel raad met dit buitenkansje en zorgde vanaf de stip voor de verdiende voorsprong. Om onbegrijpelijke redenen was daarna de koek op bij DVC. Veel spelers besloten hun eigen wedstrijdje te gaan spelen en Nevelo werd zo ongeveer uitgenodigd om het doel van Jari zo veel mogelijk onder vuur te nemen. Nevelo profiteerde dankbaar van de vrijgevigheid bij DVC en boog al in de eerste helft de achterstand om in een 4-1 voorsprong.
Na rust beet DVC iets meer van zich af, maar was het leed eigenlijk al geschied. Een eigen doelpunt van Nevelo en een treffer van Bram na een goede assist van Jesse waren de enige wapenfeiten aan de zijde van DVC. Nevelo wist dankzij de ruimte die werd weggegeven nog 4 keer te scoren waardoor er een bedenkelijk 8-3 eindstand op het scorebord verscheen.
Als we in deze zware competitie met veelal eerste elftallen niet het onderspit willen delven, zal er op zijn minst de nodige inzet moeten worden getoond. De eerstvolgende mogelijkheid daartoe is volgende week tijdens de thuiswedstrijd tegen Zwaluw VFC.