RKDVC VR2
06-05-2018
2 - 3

Scheidsrechter:   R.R.C. (Ron) Kiesling
Het was zomer gister, terwijl de zon erg fel scheen mocht RKDVC VR2 het opnemen tegen helvoirt VR2. Om kwart voor 10 vertrokken wij richting helvoirt. Na de warming-up begon de wedstrijd. De eerste aanval was voor helvoirt maar lang duurde die niet want in de 1ste minuut stond het 0-1 voor RKDVC. Dit beloofde veel goeds alleen het werd nog een erg pittige wedstrijd. Er kwamen kansen van alle twee de kanten maar de bal ging er helaas niet in. Het was rust, in de kleedkamer kregen we wat tips die we de 2de helft zouden gaan gebruiken. In de tweede helft gingen we er vol in. In de 65ste minuut was het dan toch raak Sanne scoorde de 0-2. En niet veel later werd het 0-3 door Masjenka! We kregen even een drinkpauze en Tessa ging verder met keepen. Want Fabienne moest weg. Het spel ging verder en door een handsbal kreeg helvoirt een vrije trap die op een mooie plek lag helaas kwam hier de 1-3 uit. En niet veel later volgde ook de 2-3. Kom op meiden dit gaan we toch niet weggeven werd er hard geroepen. De laatste 10minuten van de wedstrijd gingen in en aan alle 2 de kanten werd alles gegeven RKDVC probeerde het achter dicht te houden en Helvoirt ging vooral in de aanval. Gelukkig gingen de 3 punten toch mee naar drunen!! Eindstand 2-3