RKDVC JO19-1
12-09-2018
1 - 4

Scheidsrechter:   R. (Ralph) Frauenfelder
Op een doordeweekse woensdagavond mochten de mannen een bekerwedstrijd spelen tegen 'De club van Zuid', sportvereniging Beatrix Lukas Combinatie. De scheidsrechter van vandaag is misschien wel de bekendste onbekende PSV-supporter: de man met het fototoestel en in de korte mouwtjes (welk weer het ook is). De wedstrijd was net een minuut oud toen men ontdekte dat de wedstrijdbal niet goed was. Na enig oponthoud kon er gevoetbald worden. Dit werd eigenlijk niet gedaan door ons. Het was zwak, eigenlijk het tegenovergestelde van vorige week, tegen WSC. Onze eerste kans noteerden we dan ook pas in de 18de minuut. We kwamen maar niet lekker in de wedstrijd. Het hielp ook niet echt mee dat er weer problemen waren met de wedstrijdbal en de wedstrijd daardoor wéér stil lag. Vlak daarna, in de 22e minuut, scoorde Tijmen de 0-1 op aangeven van Sam van Esch. Zij waren niet bij machten iets te forceren, als zij iets creëerde was het vaak onze eigen fout. In de 36e minuut benutte Sam P de gegeven penalty en verdubbelde de score. De 2e helft was nog geen 5 minuten oud toen Pim de bal terug legde op Tugsad en hij de 0-3 maakte. Het begin van de tweede helft was best goed. Dit hield nog 5 minuten aan maar toen kreeg BLC een vrije trap op de rand van de 16. De muur en Julian konden het schot niet keren en dus stond het 3-1 in de 53ste minuut. Het is ons geluk geweest dat we tegen een niet al te sterke tegenstander speelde, want word er zo gevoetbald in de competitie, word het een lang seizoen. Uiteindelijk, in de 90ste minuut werd het nog 4-1 toen Thomas nog een corner binnen werkte, nadat zij met 10 man kwamen te staan. We bedanken de scheidsrechter voor zijn leiding en gaan met 3 punten weer terug naar Drunen. Komende zaterdag de beslissende wedstrijd in onze poule: Zwaluw, succes mannen!

Opstelling: Julian, Bas, Lucas, Thomas, Tom (Marouane/76), Sam P (Thijs/63), Sam E, Tugsad, Yuri, Tijmen (Rody/70), Pim

Julian de enige brabander in hun gezin is?
Tom na de wedstrijd nog een biertje ging drinken bij zijn broer?
Marouane er van schrok dat hij een spijkerbroek aan moest?
Tijmen eigenlijk een te mooie goal maakte voor de wedstrijd?
Bas gebruik maakt van het gehele veld aan de zijkant?
Sam P 'not amused' was na zijn wissel?
Sam E de langste was van het veld maar niet de beste kopper?
Yuri 1000x op de grond heeft gelegen?
Rody een cynisch duimpje opstak naar het Bossche publiek na de wedstrijd?
Thomas de rust zelve was en rustig zijn goaltje mee pikte?
Lucas de gelijkmaker voorkwam door de bal van de lijn te halen?
Tugsad complimenten kreeg van de scheidsrechter? 'Daar moeten jullie een voorbeeld aan nemen.'