SCHEIDS BEPALEND VOOR WEDSTRIJDVERLOOP!!!!

RKDVC JO17-1
RBC JO17-1
03-11-2018
1 - 2

Scheidsrechter:   A. (Abdul) Azghiri
Na onze "mindere" wedstrijd van vorige week waren we er vandaag van overtuigd tegen een van de staartploegen een goed resultaat te gaan behalen. Met Jordy van Kempen in de basis als vervanger van de geblesseerde Brian was het vanaf de aftrap bijna al raak, diezelfde Jordy vergat voor een bijna leeg doel de bal met links hard genoeg binnen te schuiven. Nog geen 1.1/2 min.later lag de Roosendaalse-keeper in de weg toen alweer Jordy 1op1 de bal niet langs de keep kreeg, jammer voor ons en Jordy in 't bijzonder. In de 5e min. werd ons goede en sterke aanvalsspel dan toch beloond met de 1-0, weer ns aanvoerder Robbin stond op de juiste plaats om de prima aanval van onze kant na de voorzet op maat van Bram af te ronden 1-0. Zo dat "beloofde"? wat voor het vervolg van de wedstrijd want RBC had alleen nog maar achter de bal en/of onze spelers aangelopen. Maar gaande weg het 1ste kwartier was er schijnbaar 1 persoon die daar het spreekwoordelijke stokje(zeg achteraf maar gerust een hele boomstam) voor wilde steken. Want opeens begon de scheids met vrije trappen en kaarten te strooien alsof t pepernoten waren en vreemd genoeg voor vrijwel ieder duel dat onze spelers wonnen van hun tegenstanders.
Met als dieptepunt de gele kaart voor Jordy bij een onschuldig duel, die tot ontsteltenis van ieder op en langs het veld door diezelfde scheids als zijn 2e,dus rood, werd bestempeld. Hij was niet te overtuigen dat de 1ste in zijn boekje voor Pascal(nr.10) en niet voor Jordy(nr:11) was. Na deze blunder van 'm was ie de grip op alles en iedereen kwijt en dacht ie zelfs mensen van de tribune weg te kunnen sturen die gewoon op een nette manier lieten blijken dat ie alle spelers lekker moest laten voetballen i.p.v. voor ieder balverlies in een duel te fluiten als zijnde een overtreding. Zelfs de coaches van beide teams wilde ie wegsturen om t coachen.
Door de man meer van RBC wisten zij ons dominante spel te ontregelen zonder echte kansen op een goal.
In de rust samen afgesproken dat we zouden proberen ons van de scheids " af te sluiten" omdat we niet het risico wilde lopen dat ie er nog meer van ons met belachelijke kaarten* af zou kunnen sturen. In t verloop van de 2e helft nam RBC vooral door de man meer situatie steeds meer t heft in handen zonder echt grote kansen op een goal. Voetballend deden we t nog steeds prima maar jammer genoeg lukte het ons niet de betere kansen dan die RBC had om te zetten in de waarschijnlijk bevrijdende 2 of 3-0. In de slotfase was het voor ons ondanks de verse krachten erbij vooral tegenhouden en leek het te lukken door met z'n 10en keihard te blijven knokken de dikverdiende 3 pnt. in Drunen te houden. Echter met enig geluk en 1 klasse goal was het uiteindelijk toch RBC dat de onverdiende 1-2 winst pakte. Hoewel wij in de laatste min. ook nog een goede mogelijkheid hadden om te scoren. Jammer manne aan de instelling heeft t vandaag i.i.g. niet gelegen.
Wat wel opviel was dat deze scheids na rust alleen in de laatste!!! min. geel gaf aan de RBC-keeper voor tijdrekken.

Gr.T-St. en ontredderde aanhang.

* De scheids had voor rust 4x geel gegeven aan 4 DVC spelers, terwijl ie er maar 2 genoteerd had in zijn boekje!!!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven