10-03-2019
2 - 7

Scheidsrechter:   L (Luc) Vermeegen
Stonden we een paar dagen geleden nog messcherp aan de bar, vandaag leek het of we die scherpte achter de bar hadden laten liggen.

RKKSV kon na 5 minuten op 0-1 voorsprong komen. Een zeldzaam foutje van Peter-Paul zorgde voor een niet te missen kans. Iedereen die de Oranje vrouwen tegen China hebben gezien: een gelijke mogelijkheid, ware het niet dat de bal zuiver over de grond werd gespeeld. De bal lag voor het intikken, maar, als deze actie gefilmd was geweest, had deze zeker bovenaan in de top-5 van de Kelderklassen gestaan. Echter hadden ze veel balbezit en bleven ook lang aan de bal. RKDVC voetbalde wat paniekerig. Wanneer we in balbezit waren, waren we deze ook weer snel kwijt. Te snel. Te onnodig. Ruud Walravens wist de bal bij Dennis van den Hout te brengen en deze rondde fraai af. RKKSV kwam binnen 10 minuten op gelijke hoogte. Een bal belandde op het hoofd van een speler van RKKSV en die zag de bal in het doel stuiteren. In de rust even opdrogen. Na 20 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft kwam RKDVC op voorsprong. Een voorzet van Dennis van den Hout werd niet goed weggewerkt door de keeper. Rick Berenschot kopte de bal binnen. 2-1. Vijf minuten later begon de ellende. Een strafschop werd RKDVC nog bespaard, maar binnen 5 minuten keken we al weer tegen een 2-3 achterstand aan. Treuzelen, persoonlijke fouten, slecht wegwerken. Zo gaat dat in de 6e klasse. RKKSV liep uit naar 2-6. Laten we het maar op houden dat we nog carnavalsbenen hadden...