JO13-1 maakt het kampioenskandidaat lastig

Gemert JO13-1
11-05-2019
1 - 3

Scheidsrechter:   M.F. (Faissal) el Karimi
De nummer 2 uit Gemert kwam vandaag op bezoek in Drunen. Wetende dat we uit werden weggetikt en Gemert nog volop in de race is voor het kampioenschap, beloofde dit een lastige wedstrijd te worden.
Vanaf het begin was duidelijk dat Gemert de bovenliggende partij was en dat DVC alle zeilen bij moest zetten om in de wedstrijd te blijven. Dit lukte eigenlijk best aardig en de spanning bij Gemert nam zichtbaar toe. Jammer dat een ongelukkig moment in de verdediging van DVC de 0-1 voorsprong voor Gemert inluidde. DVC liet het er niet bij zitten en probeerde wat meer druk naar voren te zetten. Veel uitgespeelde kansen leverde dit niet op, maar kort voor rust wisten we wel een corner eruit te slepen. De ingestudeerde spelhervatting leverde ook meteen succes op. De door Bjorn goed voorgegeven corner werd door Nick met een machtige kopbal binnengeknikt. DVC was terug in de wedstrijd en de spanning bij Gemert nam weer toe.
In de tweede helft was er sprake van eenzelfde spelbeeld. Gemert met het betere voetbal en DVC dat er alles aan deed om een punt te pakken. Helaas werd het harde werk niet beloond en wist Gemert halverwege de tweede helft weer op voorsprong te komen. DVC ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kon eigenlijk geen vuist maken. Pal voor tijd werd uit een corner de definitieve tik uitgedeeld door Gemert. DVC kwam voetballend te kort, maar kon met opgeheven hoofd het veld verlaten.
Volgende week gaan we uit bij O.S.S. weer op zoek naar wat puntjes.