Zwaluw VFC 5
13-10-2019
1 - 2

Scheidsrechter:   P.H. (Peter) Hagelaars
Thuis tegen Zwaluw speelden we de 2e wedstrijd van de competitie. Het begin was even moeilijk maar na ongeveer een half uur voetballen kwamen we op 1-0 via 1 van de 3 Roels die het team vandaag rijk was: Fitters. Na de rust werden zij wat sterker. We kwamen zelf minder toe aan het creëren van kansen. Na een klein kwartiertje in de 2e helft maakte Zwaluw de gelijkmaker. Hierna leken zij wat extra risico's te nemen om de overwinning binnen te slepen. Niek profiteerde bijna van de ruimtes die werden weggegeven. Zwaluw werd steeds gevaarlijker maar steeds wisten we ternauwernood de voorsprong voor Zwaluw te voorkomen. Tot 2 minuten voor tijd: 2-1.

Supporter van de week: Elaine

Patrick vlak voor tijd bijna geblesseerd werd getrapt?
RoelW het team het begin van de tweede helft met 10 man liet spelen omdat hij de druk even van de ketel moest halen?
Kees het lekker vind om tegenstanders op te naaien?