RKDVC JO13-1
17-11-2018
1 - 0

Scheidsrechter:   C.M.M. (Kees) vanVeldhoven
Voor de JO13-1 stond vandaag een belangrijk uitduel op het programma. In Berghem wachtte in de vorm van Berghem Sport de nummer laatst uit de competitie. Zowel DVC als Berghem hadden 2 puntjes bij elkaar gesprokkeld, maar DVC koesterde een beter doelsaldo. De winnaar van vandaag zou spekkoper zijn.
We spraken dan ook af om scherp en geconcentreerd aan het duel te beginnen, de ruimtes niet dicht te lopen en het balletje bij elkaar in de voet te spelen. Helaas kwam daar weinig van terecht. DVC werkte wel hard maar vergat om het koppie te gebruiken. De boys uit Berghem waren op dat gebied wat verder. Een onachtzaamheid in de verdediging van DVC zorgde op slag van rust voor een 1 - 0 ruststand.
In de tweede helft wist DVC een licht veldoverwicht op te bouwen. Tot uitgespeelde kansen leidde dit helaas niet. DVC bleef te veel met de bal lopen en haalde daardoor de snelheid uit het spel. De tegenstander uit Berghem kon daardoor de aanvalsdrift van DVC makkelijk in toom houden. Jammer van al het harde werk, maar we moeten leren het koppie wat meer te gebruiken. Hopelijk laten we dat volgende week thuis tegen de nummer 2 uit de competitie wat meer zien.