AJAX WINT IN SPANNENDE WEDSTRIJD VAN EINDHOVEN 3-1

Eindhoven (Baardwijk)
AJAX (RKDVC)
16-11-2019
10:00

Ajax moest naar Baardwijk om daar tegen FC Eindhoven te spelen ,Ajax wat niet helemaal griep en blessure vrij was Mathijs en Embre kwamen net terug van een griepje Sam kon geen plaats in de goal innemen en Cas nam zijn positie over in de goal wat hij knap deed . Ridwan gaat steeds beter voetballen en ook Bas laat zien dat hij het wel degelijk kan . Maar ook Milan en Jad laten zien dat ze wel degelijk kunnen voet ballen . Ajax knokte als team voor iedere bal maar dat kan ook gezegd worden van Eindhoven in deze bijzonder sportieve wedstrijd , beidde keepers kregen het nodige te doen . maar ook de Ajax verdediging met Sam als voorbeeld deed het goed . De rust stand brak aan met 0-0 in een wedstrijd waar het net zo goed 3-3 had kunnen zijn . Na de rust en een peptalk gingen beidde teams er vol voor 5 minuten na de rust was het Eindhoven dat uit een mooie aanval op 1-0 kwam . Maar Ajax gaf niet op Bas kwam op dreef en verdedigde knap klasse Bas maar ook Embre ,Milan en Ridwan speelde sterk net als Cas en de nog niet op geknapte Mathijs die er het beste van maakte en zijn team niet in de steek liet . Het was Mathijs die uit een onmogelijke hoek de 1-1 binnenschoot .Ajax zocht nog meer de aanval en Jad was dichtbij de 1-2 maar zag de Bal op de lat belanden uit deze aanval kwam Eindhoven op zetten en ook zij schoten de bal op de lat .Wat een spanning uiteindelijk was het Jad die in de 30 minuut een bal kreeg aangespeeld van Bas en hier wist Jad wel raad mee hij schoot de bal in de uiterst hoek en het was 1-2 .Eindhoven gaf niet op maar Ajax werkte goed samen en in de allerlaatste minuut was het Ajax dat op 1-3 kwam door Jad die uit een kluwen van spelers de bal langs de uitstekende Eindhoven keeper schoot . klasse Ajax hier mee komt Ajax voorlopig op een mooi gedeelde 3e plaats . jullie hebben laten zien dat we als team goed kunnen spelen en mogen daar trots op zijn . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS SAM MOMMERSTEEG , DIE LIET ZIEN OOK VERDEDIGEND ZIJN MANNETJE TE STAAN , KLASSE SAM ) jullie trotse tevreden optimistische leiders en trainers Harry ,Noël en Jan